Navalle brengt royaal wonen naar Koninginnelaan

Maasmechels vastgoedproject voorgesteld tijdens allerheiligenweekend

MAASMECHELEN – De Koninginnenlaan staat het best bekend als uitvalsweg naar de N78, maar weldra wordt het ook de locatie van een nieuw vastgoedproject met elegante appartementen én handelsruimte; Navalle. Op 2 en 3 november wordt Navalle door projectontwikkelaar Group GL voorgesteld aan potentiële bewoners. “Dat doen we op een unieke locatie die past bij de uitstraling van het project, namelijk het Terhills Hotel.”

De thuisstad van Maasmechelen Village krijgt er een troef bij: residentie Navalle staat voor kwalitatieve woon- en winkelgelegenheid. Met de ligging aan de bekende Koninginnelaan werd gekozen voor een uitvalsbasis die iedereen zal bekoren. “Eigenlijk heb je hier alles in de buurt”, klinkt het bij projectontwikkelaar Group GL. “We zitten op amper 500 meter van M2 Shopping Center en slechts enkele kilometers van het outletshoppingcenter, maar ook het Nationaal Park Hoge Kempen is op fietsafstand gelegen.”

19 appartementen, 4 handelspanden

Navalle beoogt dan ook heel wat kooplustigen aan te spreken die zich willen vestigen in deze gezellige Limburgse gemeente. Ze voorzien alvast voor diverse doelgroepen wat wils met negentien appartementen met 1 of 2 slaapkamers met oppervlaktes van 64 m² tot 124 m². Verder geniet elk pand van een eigen privéterras van 11 m² tot 44 m² en optimale lichtinval.

Scheepswerf Sint-Barbara

Woonproject Navalle vestigt zich op de voormalige site van scheepswerf Sint-Barbara. In de architectuur, naamgeving en huisstijl van het project wordt daarom subtiel naar het nautische verleden verwezen. Maar ook zonder die knipoog wordt het een in het oog springende residentie: “Het appartementsgebouw zal drie verdiepingen krijgen en herkenbaar zijn dankzij de witte bogen en grijs-witte gevelsteen. Tijdloos en klassevol, daarvoor zijn we gegaan.”

Lancering in luxe op 2 en 3 november!

Geïnteresseerden zijn welkom om tijdens het allerheiligenweekend een kijkje te nemen bij de officiële lancering en zo kennis te maken met het nieuwste project van Group GL, op zaterdag 2 en zondag 3 november, telkens van 13 tot 17 uur. Inschrijven via www.navalle.be. Opgelet: de locatie is niet die van de bouwsite zelf, maar wel het Terhills Hotel, Zetellaan 68 in Maasmechelen.