Ontdek de laatste fase van Franse bos (blok D en E)

Wonen tussen bomen aan de stadsrand. Wie droomt hier niet van? Het project Franse bos in Genk is een volledig omheind woonbos met in het midden 5 woonvolumes. Deze maand starten de werken voor gebouwen D en E !

In totaal telt dit project 125 stijlvolle nieuwbouwappartementen. Waarvan 19 in gebouw A, 38 in gebouw B en 14 in gebouw C en de rest in gebouwen D en E.

Fase 1 (gebouw A,B en C) is volledig uitverkocht.

De appartementen zijn vooral herkenbaar door hun grote raampartijen en de glazen balustrades die zorgen voor veel lichtinval. Daarnaast hebben alle appartementen een zuid of zuidwest georiënteerd terras.

De architecten hebben bij het ontwerp veel rekening gehouden met de omliggende natuur. Het ontwerp van de wooneenheden is luchtig, in overeenstemming met de bosomgeving. De grote ramen zorgen ook voor contact met de oude bomen in het bos en de landschappelijk aangelegde buitenruimtes vanuit de woonst. Daarnaast zorgen de tuinen voor filtering van de lucht en geven op die manier zuurstof terug. De daken van de gebouwen zijn groen waardoor er een samensmelting is met de natuur.

Ook mag de koper de afwerking volledig zelf bepalen. In de prijs is een budget inbegrepen voor de keuken, badkamer, vloeren en de binnendeuren. Vanuit de ondergrondse parking is elk appartement bereikbaar met de trap of lift.

Waarom kozen mensen voor Franse bos?

  • Wonen in het groen: volledig omgeven door een groen bos, zuidwest georiënteerde terrassen, grote raampartijen, verticale tuinen
  • Unieke bouwvorm en inplanting: houten toegangspoort ingebed in een natuurstenen wand, kasseiweg tot de appartementen, ondergrondse parkeergarage, gemeenschappelijke fietsenstalling, openheid en ruimtelijk gevoel
  • Inspraak in afwerking: vloeren, keuken, badkamer en binnendeuren zelf te bepalen

De prijzen in gebouwen D en E starten vanaf 211.300 EUR.

Alle info via de website.